Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, açların doyacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir tanıdık bayan gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı bir bayanı görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, geriye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir bayan görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, işsiz kalmaya alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir bayanı görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bayanla öpüşmek büyük bir boşluğa düşeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı bayan görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bayan görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir bayanla öpüşmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments