Rüyada eski arkadaşını dövmek

Rüyada eski arkadaşını dövmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, gelirinin düşeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşını dövmek gördüyseniz:

  • Fırsat gibi görünse de, önerileri dikkatli ele almanızda fayda var.

Rüyada eski arkadaşını dövmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşı dövmek hayal kırıklığı yaşanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dövmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini dövmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisini dövmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisini dövmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada eski eşini dövmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emine

Rüyamda eski arkadaşım ben ve başka bir arkadaşıma diz çöktürüyordu. Daha sonra bende kalkıp eski arkadaşımın saçlarını yolup onu dövüyordum. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.