Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı üzgün gördüyseniz:

  • Ya şu anki ilişkilerinizdeki problemler çözülecek ya da yeni bir ilişki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada eski eşi üzgün görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, refaha erişileceğine tabir olunur.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments