Rüyada eşinin senden ayrıldığını görmek

Rüyada eşinin senden ayrıldığını görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin senden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada eşinin senden ayrıldığını görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek işlerinin bollaşacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin senden hoşlandığını görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada sentor görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada senden kaçan birini görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, iş yaşantısında hırslanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments