Rüyada eşinin saçını boyadığını görmek

Rüyada eşinin saçını boyadığını görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, kendinden emin adımlar atacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada eşinin saçını boyadığını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada eşinin saçını boyadığını görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulur.

Rüyada saçını siyaha boyadığını görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saç boyadığını görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının boyadığını görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hasta ise iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçını boyadığını görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulur.

Rüyada saçımı boyadığımı görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saç boyadığını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek hikmet sahibi olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments