Rüyada eşinin arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada eşinin arkadaşıyla öpüşmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işarettir.

Rüyada eşinin arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının eşiyle birlikte olmak ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının eşiyle öpüşmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın eşiyle evlenmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işarettir.

Rüyada eşinin arkadaşını görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının eşiyle evlenmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin arkadaşıyla öpüşmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının eşiyle barıştığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının eşini ölmüş görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments