Rüyada eşinden tokat yemek

Rüyada eşinden tokat yemek ele geçen paranın daha da artacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, elindekini de bitireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden tokat yemek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Rüyada eşinden tokat yemek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, şansın kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadından tokat yemek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada eşten tokat yemek işlerin sürekli büyüyeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasından tokat yemek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada patronundan tokat yemek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasından tokat yemek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına işarettir.

Rüyada ölen babadan tokat yemek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
O.A

Rüyamda bir alışveriş esnasında karım aniden bana bir tokat atıyor. Bende hızlı bir şekilde ona karşılık daha şiddetli bir tokat atıyorum bu olayı çocuklarımızın yanında yaşıyoruz. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.