Rüyada eşinden beyaz gül almak

Rüyada eşinden beyaz gül almak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına delalettir.

Rüyada eşinden beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Rüyada eşinden beyaz gül almak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada eşinden gül almak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden kırmızı gül almak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden altın aldığını görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulur.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada eşinden altın hediye almak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına inanılır.

Rüyada eşinden küsmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin eşinden ayrıldığını görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments