Rüyada eşek tarafından ısırılmak

Rüyada eşek tarafından ısırılmak çok büyük insanlar arasına gireceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, işlerin ve düzenin bozulacağına yorulur.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ısıran eşek görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada eşek ısırması görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve tarafından ısırılmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada böcek tarafından ısırıldığını görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada koyun tarafından ısırılmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments