Rüyada annesini aramak

Rüyada annesini aramak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada annesini aramak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Rüyada annesini aramak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada anneni aramak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada annemi aramak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına alamet eder.

Rüyada anne aramak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zenginliğini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı bir arada görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneyi aramak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine yorulur.

Rüyada anneyi aramak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun aramak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, anne baba duaları alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments