Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak

Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin tek başına kalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olduğunu görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu hamile olduğunu görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yenisinin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile birinin erkek çocuğu olduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, insanları kıracağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğa hamile birini görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments