Rüyada erkek bebek doğurmak

Rüyada erkek bebek doğurmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işlerinin kolaylaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Rüyada erkek bebek doğurmak emzirmek yönetici makamına oturacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalet eder.

Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının erkek bebek doğurduğunu görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek doğurduğunu duymak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada üçüz erkek bebek doğurmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına inanılır.

Rüyada çok güzel erkek bebek doğurmak sonra kendi işini kuracağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada özürlü erkek bebek doğurmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya inanılır.

Rüyada güzel bir erkek bebek doğurmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments