Rüyada enginar bahçesi görmek

Rüyada enginar bahçesi görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, makam ve rızık sağlayacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hasta ise bakacağına inanılır.

Rüyada enginar bahçesi gördüyseniz:

  • Kuma çizgi çizmekte ısrar etmenin veya başka kişileri zorlamanın faydası olmayabilir.

Rüyada bahçede enginar görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına alamet eder.

Rüyada enginar bahçesi görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada pazardan enginar almak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada enginar pişirdiğini görmek sorunların tarihe karışacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada enginar yaprağı görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil enginar görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, oldukça uzun bir yolculuğa işaret etmektedir.

Rüyada enginar görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş enginar görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments