Rüyada ellerini göstermek

Rüyada ellerini göstermek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerini göstermek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada el göstermek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini göstermek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada yüzük göstermek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada güç göstermek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına alamet eder.

Rüyada sevgi göstermek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada bebek göstermek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para göstermek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Rüyada kıbleyi göstermek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments