Rüyada eliyle balık yakaladığını görmek

Rüyada eliyle balık yakaladığını görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, kişinin geri planda kalacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok hayırlı işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada eliyle balık yakaladığını gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada eliyle balık yakalamak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eliyle balık yakaladığını görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada balığı eliyle tutmak dertlerden kurtulmaya, kimseye el açmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada eliyle balık tutmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine tabir olunur.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments