Rüyada el sürmek

Rüyada el sürmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, yüzünün de güleceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada el sürmek gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Rüyada elini pisliğe sürmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalet etmektedir.

Rüyada kabeye elini sürmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada elini yüzüne sürmek yeni bir semte taşınılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kabeye el sürmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulur.

Rüyada el kremi sürmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kazancın devamlı olacağına alamet eder.

Rüyada eline çamur sürmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacerül esvede el sürmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, alınganlıkların hasıl olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments