Rüyada eline arı soktuğunu görmek

Rüyada eline arı soktuğunu görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının yerine gelmesine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eline arı soktuğunu gördüyseniz:

  • Ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada eline arı soktuğunu görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada elini arı soktuğunu görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada birçok arı görmek kafasını toparlayamayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada petekte arı görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, problemleri teker teker çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı siyah arı görmek kişinin rahat edeceğine, rahat erileceğine alamet eder.

Rüyada evde arılar görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı ve çiçek görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalettir.

Rüyada suda arı görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments