Rüyada elinde hurma görmek

Rüyada elinde hurma görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, iyi geçim halinde kalacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde hurma gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Rüyada elinde hurma görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta hurma görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulur.

Rüyada hurma yediğini görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada hurma çekirdeği yutmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, çok günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri hurma görmek ağız tadının kaçacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada trabzon hurması görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaş hurma ağacı görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, sadaka ya da zekat vereceğine tabir olunur.

Rüyada hurma satmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments