Rüyada elektrik patlaması görmek

Rüyada elektrik patlaması görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, kara kara düşünür olacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik patlaması gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada elektrik patlaması görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada elektrik çarpıldığını görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, güç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik gittiğini görmek hastalığın biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulur.

Rüyada elektrik telli görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına yorulur.

Rüyada başkasını elektrik çarptığını görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik fişini çekmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini elektrik çarptığını görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments