Rüyada elde akrep görmek

Rüyada elde akrep görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, dileklerin yerine geleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada elde akrep gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada elde akrep görmek başarılarının düşeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işarettir.

Rüyada sol elde yara görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada elde kına görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, birçok iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde sigara söndürmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada elde sabun görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada elde dikiş görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, işlerinin yarım kalacağına alamet eder.

Rüyada sol elde kına görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına yorulur.

Rüyada elde ekmek görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments