Rüyada ekşi dut yemek

Rüyada ekşi dut yemek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi dut yemek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ekşi dut yemek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi dut görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi pilav yemek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi nar yemek her anlamda feraha kavuşacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine alamet eder.

Rüyada ekşi domates yemek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi mandalina yemek sağlığın bozulacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi incir yemek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi armut yemek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments