Rüyada ekmeğin üstüne oturmak

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada tuvaletin üstüne oturmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne oturmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada karın üstüne oturmak neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne oturmak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurtanın üstüne oturmak kendi işini kurmak için adım atacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine delalettir.

Rüyada ölü üstüne oturmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına işarettir.

Rüyada yumurta üstüne oturmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments