Rüyada ehliyetini görmek

Rüyada ehliyetini görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yönetici olacağına, zor bir döneme gireceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ehliyetini gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Rüyada ehliyetini kaybetmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Rüyada ehliyetini görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada ehliyet almak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalettir.

Rüyada ehliyetsiz araba kullanmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada ehliyet sınavına girmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada ehliyet sınavını kaybetmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada ehliyet kursuna gitmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments