Rüyada edirneye gitmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine tabir olunur.
Rüyada kavga etmeye gitmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet eder.
Rüyada edirneye gitmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.
Rüyada notere gitmek içinin rahatlayacağına, engellerden kurtulacağına delalet etmektedir.
Rüyada ümreye gidenleri görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına rivayet etmektedir.
Rüyada siyah arabaya binip gitmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.
Rüyada türbeye gidememek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalettir.
Rüyada hacca hazırlanıp gidememek bunun kendisine büyük güç vereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.
Rüyada saz kursuna gitmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.