Rüyada duvarlarda böcek görmek

Rüyada duvarlarda böcek görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, günahtan temizlenmeye, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ileri gideceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarlarda böcek gördüyseniz:

  • Ümit verici gelişmeler olmasına rağmen sizi tam olarak tatmin edecek neticeler alabilmeniz şimdilik zor olabilir.

Rüyada evin duvarında böcek görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işaret eder.

Rüyada duvarda yürüyen böcek görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada duvarlarda böcek görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarında böcekler görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine inanılır.

Rüyada duvarda siyah böcek görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda böcekler görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada duvarda böcek öldürmek işlerin yakın zamanda açılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada duvardan böcek toplamak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments