Rüyada duvarda örümcek görmek

Rüyada duvarda örümcek görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, arzularına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda örümcek gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada duvarda yürüyen örümcek görmek sebep olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada duvarda örümcek görmek umutlarının kırılacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine işaret eder.

Rüyada duvarlarda örümcek ağı görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada evin duvarında örümcek görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada evin duvarında örümcek ağı görmek işini en iyi şekilde yapacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada duvarda örümcek ağı görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda büyük örümcek görmek kendi işini kuracağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda örümcek gezdiğini görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments