Rüyada duvara pencere açmak

Rüyada duvara pencere açmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kendine döneceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada duvara pencere açmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Rüyada duvara pencere açmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, en çetin zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada pencereleri açmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve pencere açmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada pencereyi açmak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı pencere açmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada pencere açmak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencerenin perdesini açmak üzüleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarda delik açmak halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments