Rüyada annemi hamile olarak görmek

Rüyada annemi hamile olarak görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemi hamile olarak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz.

Rüyada annenin hamile olduğunu görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemi hamile olduğunu görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek kısmetsizlik yaşayacağına, sevinç ve mutluluğa yorulmaktadır.

Rüyada kendi annesini hamile görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneni hamile görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile anne görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi anneni hamile görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments