Rüyada düşmanın evini görmek

Rüyada düşmanın evini görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın evini gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Rüyada düşmanının evine gitmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşman evine girmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına rivayet eder.

Rüyada evinde düşman görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının evinin yandığını görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada düşmanının evine girmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanın evine gitmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine işarettir.

Rüyada düşmanın evine girmek zor bir duruma düşüleceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşman evine gitmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments