Rüyada anneme kızmak

Rüyada anneme kızmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zenginliğinin süreceğine rivayet eder.

Rüyada anneme kızmak gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Rüyada annemin bana kızdığını görmek onları gücendireceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemin kızdığını görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneye kızmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin kızdığını görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babaya kızmak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin kızdığını görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş annenin kızdığını görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneye bağırmak kızmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments