Rüyada dumansız yangın görmek

Rüyada dumansız yangın görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, aynı karşılığı alamayacağına, cebinin para göreceğine tabir olunur.

Rüyada dumansız yangın gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yangın duman görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dumansız yangın görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada yangın ve duman görmek ona yardımcı olacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada yangının dumanını görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dumanlı yangın görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işarettir.

Rüyada duman ve yangın görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah duman görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada duman çekmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments