Rüyada dumansız ateş yakmak

Rüyada dumansız ateş yakmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, onların kıymetini bileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine tabir olunur.

Rüyada dumansız ateş yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada dumansız ateş yakmak hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duman ve ateş görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşle duman görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet eder.

Rüyada ateş dumanı görmek mutluluktan havalara uçacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada ateşsiz duman görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada ateş duman görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada dumansız ateş görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments