Rüyada dükkanın olduğunu görmek

Rüyada dükkanın olduğunu görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkanın olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da maddi durumunuzu ilerletmenizi sağlayacak konulara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada dükkandan çıkmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanın soyulduğunu görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çamaşır dükkanı görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz dükkan görmek kazancın çoğalacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına yorulur.

Rüyada elektrikçi dükkanı görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada dükkan kurmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük dükkanı görmek sıkıntı yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulur.

Rüyada saat dükkanı görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments