Rüyada dükkanda kedi görmek

Rüyada dükkanda kedi görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, çok önemli noktalara geleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, güç ve para kaybedeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kafa dağıtacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanda kedi gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Rüyada dükkanda kedi görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada dükkana ortak olmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada berber dükkanı açmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı yanmış görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuhafiye dükkanı açmak işlerinin istediği gibi olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dükkan komşusunu görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kötü yola sapmayacağına delalet eder.

Rüyada dükkan yenilemek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işarettir.

Rüyada bir dükkan görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments