Rüyada düğünde yeşil elbise giymek

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, insanların saygısının kazanılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, gönlünce bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek kötü günlerini aşmayı başaracağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada düğünde beyaz elbise giymek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada düğünde elbise giymek birbirlerine her konuda destek olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğününde siyah elbise giymek zenginlik elde edeceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Rüyada düğünde kırmızı elbise giymek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde yeşil giymek gururlu bir hayat süreceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerinde yeşil elbise giymek herşeyin fazlasına kavuşacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments