Rüyada dügün davetiyesi görmek

Rüyada dügün davetiyesi görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, çok kötü hissedileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalet eder.

Rüyada dügün davetiyesi gördüyseniz:

  • Kendinizde veya evinizde yapacağınız değişiklikler imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada dügün davetiyesi almak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dügün davetiyesi görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet eder.

Rüyada dügünde siyah elbise giymek uğranılan zararın telafi edileceğine, moralin bozulacağına alamet eder.

Rüyada dü me görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada düsmanini dövmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada düsmanlari görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına rivayet eder.

Rüyada düsük bebek görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada düsmanla dost olmak rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments