Rüyada düğün çalmak

Rüyada düğün çalmak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, özlemelerin son bulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün çalmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Rüyada düğünde zılgıt çalmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada düğünde davul çalmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada düğünde saz çalmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün çalmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Rüyada et çalmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada bahçeden meyve çalmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin para çaldığını görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada para çalmak ve yakalanmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments