Rüyada duanın kabul olmadığını görmek

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada duanın kabul olmadığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet eder.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dualarının kabul olduğunu görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, fırsatların elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada duanın kabul olmasını görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, rahatın yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada duasının kabul olduğunu görmek hastalıkların iyileşeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına rivayet eder.

Rüyada duanın kabul olduğunu görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments