Rüyada don lastiği görmek

Rüyada don lastiği görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada don lastiği gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada don lastiği görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada don lastik görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada yeni araba lastiği görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada otomobil lastiği görmek her zaman çok üzgün olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada lastik tamir etmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada inmiş lastik görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah lastik toka görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın lastiğini patlamış görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, kişinin iyi hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments