Rüyada ağaç biçmek

Rüyada ağaç biçmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, çektiği zorlukların biteceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada ağaç biçmek gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Rüyada ağaç biçmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada kuru ot biçmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine kefen biçmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül biçmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına tabir olunur.

Rüyada odun biçmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekini biçmek maddi gücünün azalacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır biçmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeşil çimen biçmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, zor günlerin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments