Rüyada domates ikram etmek

Rüyada domates ikram etmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kişinin her türlü zenginliğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kariyer sahibi olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, mutlu bir evliliğe alamet etmektedir.

Rüyada domates ikram etmek gördüyseniz:

  • Yardım talebinde bulunmanız durumunda hayal kırıklığı yaşamayabilirsiniz.

Rüyada domates ikram etmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ikram etmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada peynir ikram etmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya işaret etmektedir.

Rüyada misafire börek ikram etmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bira ikram etmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada birine süt ikram etmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet eder.

Rüyada köpüklü kahve ikram etmek haksızlıklara da karşı geleceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada başbakana yemek ikram etmek makamının sürekli yükseleceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet

Merhaba, tatilde çadırda kalıyordum rüyamda çadırın önüne kapalı bir bayan geliyor ve kız çocuğu ile beraber. Bende hemen domates ikram ediyor bir tabak dolusu anladığım kadarıyla dilenciye benzetiyorum. O yüzden veriyorum. En kısa sürede yorumlarsanız sevinirim. 🙂

Mehmet ali

Merhabalar,ben rüyam da eşimin bana bir tepsi de 3 tane domates ve yanında yarım ekmek ile bana ikram ettiğini ve bana bunu oğlun için ye butün ailemiz yemeli dediğini duydum..anlamını merak ettim yorumlarınız için teşekkürler.