Rüyada anne ve abla görmek

Rüyada anne ve abla görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada anne ve abla gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Rüyada abla anne görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve abla görmek kendisine uğur getireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada anne abla görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abla ve anne görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, kazancının helal para olacağına delalet eder.

Rüyada annesini ve ablasını görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada anne abla baba görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne baba ve abla görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada anne abla kardeş görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Semra

Ölmus annem ablan ki oda vefat etti diger kardesimle kusafore gitmistik saclarimiz yapildi oyle derken aniden uyandimcok merak ediyorum ne anlama geliyor tsk ederim