Rüyada dolmuşta olmak

Rüyada dolmuşta olmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, darp edileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına alamet eder.

Rüyada dolmuşta olmak gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada dolmuşla seyahat etmek sevinileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş beklemek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada mavi dolmuşa binmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada dolmuş binmek beddua ve ah alacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına yorulur.

Rüyada dolmuştan inmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada dolmuşa koşmak çaresiz hallere düşeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments