Rüyada dolandırıldığını görmek

Rüyada dolandırıldığını görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada dolandırıldığını gördüyseniz:

  • Ruhsal durumunuzu, iş hayatınızı ya da ortak kaynak kullanımını gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada yılanın dolandığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada örümcek ağına dolanmak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada iplere dolanmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada ipe dolanmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulur.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya yorulmaktadır.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada ipe dolandığını görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments