Rüyada doğan bebeği görmek

Rüyada doğan bebeği görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kendisini işine vereceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına alamet eder.

Rüyada doğan bebeği gördüyseniz:

  • Durumu aklı başında dostlarınızla görüşürseniz onlar size gereken cesareti verebilirler.

Rüyada yeni doğan bebeği kucağına almak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada yeni doğan iki bebek görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada doğan bebek görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek söz sahibi olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan erkek bebeği emzirmek işlerin de hafifleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede yeni doğan bebek görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına inanılır.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments