Rüyada dişsiz birini görmek

Rüyada dişsiz birini görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dişsiz birini gördüyseniz:

  • Çevrenizde aniden itibarınız artabilir.

Rüyada dişte tel görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi diş görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişleri düzgün görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada pırıl pırıl diş görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş almak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalettir.

Rüyada diş ve dişçi görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Rüyada ağızda diş görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalettir.

Rüyada dişlerini kendin çekmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bahtın açık olmasına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments