Rüyada dışkıya dokunmak

Rüyada dışkıya dokunmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dışkıya dokunmak gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Rüyada dışkıya dokunmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun dışkısını görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada bebek dışkısı görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının dışkısını temizlemek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin dışkısını yediğini görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada dışkısını yapmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin dışkısı görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments