Rüyada dişi ve erkek köpek görmek

Rüyada dişi ve erkek köpek görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, çok başarılı olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada dişi ve erkek köpek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Rüyada erkek ve dişi köpek görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Rüyada dişi ve erkek köpek görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada köpek dişini kırmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada dişi köpek görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulur.

Rüyada köpek balığının dişini görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin dişini görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada alt köpek dişi görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz dişi köpek görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments