Rüyada diriyi gömmek

Rüyada diriyi gömmek sıkıntılı günler geçireceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerinde başarılı olacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada diriyi gömmek gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada diriyi mezara gömmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada diri insan gömmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini diri diri gömmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada insanı diri diri gömmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada diri gömmek geçici olarak rahatsızlanacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments