Rüyada anne bebek görmek

Rüyada anne bebek görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne bebek gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Rüyada anne karnındaki bebeği sevmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada annemin kucağında bebek görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemin elinde bebek görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalettir.

Rüyada anne karnında ikiz bebek görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, şansının kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada anne bebek görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bebeğine annelik yapmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek bebek annesi olmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments